12.19.2009

Bead Journal Project - adli proyekt

Dostlar, son gunler cox sevindim, butun başqa gözel hadiselerle yanaşı, BJP proyekte qebul olundum. proyekt meşhur əl işleri ustası Robin Atkins terefinden 2007-de düşünülmüş, dünyanin ən müxtelif yerlerinden əl işleri ile meşğul olan insanlar bu proyekte qoşulub bir birlerinden çox öyrenirler. Men bu barede keçen il bir blogda gördüm, BJP-nin resmi saytini tapdim, amma qebulun oktyabrda olacağını görüb, oktyabrı sebirsizlikle gözlemeye başladım. Axır ki gözlediyim gün gelib çatdı, qeydiyyat üçün emeil gönderdim ve qebul olunduğum haqda cavab alanda çox sevindim. 287 neferden biri de men oldum. Proyektde esas qaydalar:
1. 1 il erzinde her ay bir iş hazirlamaq
2. bu işlerin her birinde muncuq olmalidir
3. işler hamisi eyni ölçü və formada olmalidir..
Her ay hazırlanmış el işi haqda vizual olaraq bir meqale hazirlansa da yaxşı olar. Sevinirem ki, post sovet mekanindan ilk defe men qatilmişam bu proyekte ve inaniram ki bir il erzinde 286 neferden çox şey öyrene ve ilham ala bilerem.

2 yorum:

Gulka dedi ki...

Konul,cox sagol.Men oteri bloga nezer saldim,cox beyendim.Hedden artiq maraqli,cox gozel el ishlerini gordum.Biri o birinden gozel.Gorunur ki,yaradici xanimlarin fantaziyasi tukenmez,eyni zamanda heyranedicidir.Bir sozle men valeh oldum.
Arzu edirem ki,qatildigin bu layihe sene de ugur getirer.Boyuk memnuniyyetle bu cur senet eserlerinin sergisinde olmaq isterdim.Bunun ucun Konul,sene ugurlar arzu edirem.:)
Blogla gore cox tesekkur edirem.Esl ilham menbeyidir:)

Adsız dedi ki...

Webmaster cok tesekkurler...

Selamlar Burcu